Two Maidens

Om Two Maidens

393px-HCA_by_Thora_Hallager_1869

Two Maidens

Two Maidens er et helt nyt café koncept. Inspireret af den danske forfatter og digter Hans Christian Andersen og navngivet efter hans eventyr af samme navn: To Jomfruer.

Hos Two Maidens finder du mad og drikke, der er enkel og ukompliceret. Overkommelig i pris og alligevel baseret på de bedste og ofte dyreste råvarer. Vores menu er overskuelig og sammensat ud fra “less is more” princippet – vi stræber efter unikke og intense smagsoplevelser! Og altid serveret med et smil og et glimt i øjet.

Two Maidens er dit pusterum i hverdagen. Det er her du mødes i fritiden eller på job, studerer, læser, surfer eller bare slapper af en time eller to. Vi gør alt hvad vi kan for at dyrke begrebet hygge.


Papirklip

Papirklip var en passion som HC Andersen gik op i med liv og sjæl!

HC Andersen skildrede det godes triumf over det onde, dramaet i hverdagen, det underfundige og hvordan vi alle bærer på noget andet og ofte noget større indeni. Han skrev bl.a. eventyrerne Den Lille Havfrue, Fyrtøjet, Prinsessen på Ærten, Lille Claus og Store Claus, Tommelise, Rejsekammeraten, Den Grimme Ælling, Det Er Ganske Vist, Kejserens Nye Klæder, Den Standhaftige Tinsoldat, Nattergalen, De Vilde Svaner, Den Flyvende Kuffert, Snedronningen, Ole Lukøje, Hyrdinden & Skortensfejeren, Svinedrengen og Den Lille Pige med Svovlstikkerne og er den mest berømte danske kunster gennem tiderne.

 

HC Andersen har insprireret Two Maidens til mottoet: Life is a fairytale!

hcandersen


“En lille fjer kan nok blive til fem høns”

H.C. Andersen